Řijnový seznam

Autor Jeffery Deaver
Výrobce Domino
Vazba Pevná s přebalem matná
Rozměr 14,1 x 21,2 x 2,8 cm
Počet stran 360
Dostupnost Vyprodáno
Běžná cena 339 Kč
Akční cena 79 Kč
Ušetříte 260 Kč (76.7%)

Popis:

Domníváte se, že už vás Deaver nemůže ničím překvapit? Může. Touto knihou. Začátek tohoto neobyčejného krimirománu najdeme vlastně na jeho konci. Alespoň podle tradičních pravidel žánru. Která ovšem Jeffery Deaver převrací na hlavu. Gabriela McKenzieová zoufale čeká na zprávy o své unesené šestileté dcerce. Konečně se otevřou dveře. Do místnosti ale nevstoupí policie ani vyjednavač. Je to únosce a v ruce drží zbraň.

Ještě před dvěma dny vedla Gabriela normální život. Jak je možné, že se všechno najednou takhle zvrtlo? Nejenže má zaplatit půl miliónu dolarů jako výkupné, ale musí také odevzdat záhadný dokument nazvaný Říjnový seznam. Nikdy dříve o té listině neslyšela. Ví jen tolik, že patřila bývalému šéfovi, který uprchl před policejním vyšetřováním neznámo kam...

Od nedělního večera k pátečnímu ránu se odvíjí chytře vybudovaný děj, v němž nás autor nutí neustále přehodnocovat dříve předložená fakta. A když v samotném závěru konečně vyvstane úplný obraz děje, nezbude nám než užasnout nad tím, k jakému mistrovství Deaver dovedl umění literární manipulace.

Tip
Na stejné lodi
Na stejné lodi
Akční cena: 69
Ušetříte: 150 Kč (68.5%)
Běžná cena s DPH: 219 Kč
 
Polly Zubatá - Sloní nadělení
Polly Zubatá - Sloní nadělení
Akční cena: 69
Ušetříte: 180 Kč (72.3%)
Běžná cena s DPH: 249 Kč
 
Zmizení papyru turínského
Zmizení papyru turínského
Akční cena: 149
Ušetříte: 80 Kč (34.9%)
Běžná cena s DPH: 229 Kč
 
Dny posledního sněhu
Dny posledního sněhu
Akční cena: 89
Ušetříte: 190 Kč (68.1%)
Běžná cena s DPH: 279 Kč
Košík je prázdný