Gang

Autor Martina Cole
Výrobce Domino
Vazba Pevná s přebalem matná
Rozměr 27,4 x 21,1 x 12,0 cm
Počet stran 472
Dostupnost Vyřazeno
Běžná cena 299 Kč
Akční cena 89 Kč
Ušetříte 210 Kč (70.2%)

Popis:

Gang je thriller Martiny Cole o tom, že někdy můžete mít pocit, že vám patří celý svět. Ovšem jen do té doby, než vás srazí na kolena a ukáže, kde je vaše místo.

Bratři Baileyovi jsou jako oheň a led. Každý jedná jiným způsobem, každý vidí jinou cestu k cíli. Petr jedná klidně a chladně, ale jeho uhlazenost skrývá ostré hrany. Nezná slitování. Daniel se naopak vyžívá v brutalitě. O jeho násilnické povaze se vypráví široko daleko. Oba mají společné jedno. Dělají vše pro to, aby světu ukázali, že oni dva si zaslouží respekt. Po dobrém, či po zlém. Účel světí prostředky. Ačkoliv jsou tak odlišní, navzájem se doplňují a tvoří dokonalý gang.

Gang obou bratrů vládne londýnskému East Endu již od sedmdesátých let 20. století a poté, co se jejich řady rozšíří o jejich syny, věhlas gangu stále roste. Vypadá to, že už je nikdo nedokáže srazit na kolena. Ale zdání nemusí být pravdivé a ze strmých výšin bývají tvrdé pády... Prozatím se bratři drží. Jejich nepřáteli jsou jednak konkurenti, ale přímo v rodině jim roste další problém. Je to jediná dcera Daniela, Tania. Vyrůstá uprostřed rodiny, chráněná a opečovávaná a nemá ani potuchy, odkud plynou rodinné peníze, kterých je pořád dostatek. Dokud ochrana jednou nepoleví a Tania je konfrontována s tvrdou realitou. Musí se rozhodnout a rozhodne se tak, že to navždy změní celý její život...

Tip
Gustík Smutník a strašidelný trezor
Gustík Smutník a strašidelný trezor
Akční cena: 69
Ušetříte: 160 Kč (69.9%)
Běžná cena s DPH: 229 Kč
 
Trestající smrt
Trestající smrt
Akční cena: 99
Ušetříte: 190 Kč (65.7%)
Běžná cena s DPH: 289 Kč
 
Země Poznej a objevuj
Země Poznej a objevuj
Akční cena: 249
Ušetříte: 250 Kč (50.1%)
Běžná cena s DPH: 499 Kč
 
Ukradený diamant
Ukradený diamant
Akční cena: 69
Ušetříte: 80 Kč (53.7%)
Běžná cena s DPH: 149 Kč
Košík je prázdný