Devátý soud

Autor James Patterson
Výrobce Alpress
Vazba Pevná s přebalem lesklá
Rozměr 135 x 205 x 35 mm
Počet stran 288
Dostupnost Vyřazeno
Běžná cena 289 Kč
Akční cena 89 Kč
Ušetříte 200 Kč (69.2%)

Popis:

Devátý soud je další v řadě vynikajících detektivních románů s detektivem Lindsay Boxerovou a jejím vyšetřovacím klubem. Autor, James Patterson, je považován za jednoho z nejlepších vypravěčů kriminálních příběhů.
Knihou se vinou dvě hlavní linie vyšetřování, první je případ psychopatického vraha, který terorizuje San Francisko sérií vražd mladých matek a jejich dětí, náhodně vybraných na ulici.
Ve druhé sledujeme zloděje koček s přezdívkou „Hello Kitty“, obviněného z loupeže klenotů a vraždy známé filmové hvězdy Marca Dowlinga. Herec i jeho žena byli nalezeni doma zastřeleni.
Vyšetřování se oficiálně ujímá Lindsay a tajně také její ženský vyšetřovací klub. Na dopadení vraha pracuje každou volnou chvíli spolu se svým partnerem Richem. A její touha po něm však ohrožuje jak vztah se snoubencem, tak s přítelkyněmi a samotnou funkci klubu.
Paradoxně je to jeden z podezřelých, kdo donutí Lindsay, aby si srovnala svůj život. Bude to stačit k tomu, aby dokázala ochránit celé město? Protože ona jediná ví, kdo je hledaným vrahem.

Tip
Pán Atlasu
Pán Atlasu
Akční cena: 159
Ušetříte: 240 Kč (60.2%)
Běžná cena s DPH: 399 Kč
 
Tutanchamonova kletba
Tutanchamonova kletba
Akční cena: 149
Ušetříte: 80 Kč (34.9%)
Běžná cena s DPH: 229 Kč
 
Kitty a první noční dobrodružství
Kitty a první noční dobrodružství
Akční cena: 89
Ušetříte: 110 Kč (55.3%)
Běžná cena s DPH: 199 Kč
 
Rule
Rule
Akční cena: 99
Ušetříte: 190 Kč (65.7%)
Běžná cena s DPH: 289 Kč
Košík je prázdný