Zranitelná oběť

Autor John Sandford
Výrobce BBart
Vazba Pevná s přebalem lesklá
Rozměr 15,3 x 21,2 x 3,2 cm
Počet stran 296
Dostupnost Vyprodáno
Běžná cena 299 Kč
Akční cena 149 Kč
Ušetříte 150 Kč (50.2%)

Popis:

Ať už se jim říká novodobí nomádi, poutníci či batůžkáři, jedno mají společné: putují od města k městu, ale nikde nevydrží příliš dlouho. Peníze si vyžebrají nebo dostanou – nikomu neubližují, jsou nenápadní. A proto jsou zranitelní. Málokdo zná jejich celé jméno nebo místo, odkud pocházejí. A když někdo z nich náhle zmizí? Bude je někdo hledat?

Studentka Letty je adoptovaná dcera kriminalisty Lucase Davenporta, ale vzhledem i povahou se svému tátovi velmi podobá. Má stejně jako on ráda luxus a pohodlí, ovšem když je třeba, neváhá dát peníze ani svůj čas, aby někomu pomohla. O prázdninách se jí ozve dívka, se kterou se seznámila v San Francisku. Batůžkářka Skye je zoufalá, protože zmizel její přítel. Domnívá se, že jejího přítele zavraždili – a že není jedinou obětí. Dívka ví, kdo za tím stojí, a bojí se i o svůj život.

Letty se svěří tátovi. Lucas se rozhodne, že své dceři pomůže, i když se domnívá, že Skye chce Letty jen využít. Brzy však změní názor. Vyšetřování ho zavede mezi členy zvláštní subkultury, z nichž většina je mírumilovná. Jenže pár jedinců je tu extrémně nebezpečných a ohrožují nejen Letty, jeho samotného, ale i spoustu nic netušících lidí...

Tip
Kdo chce zabít císaře
Kdo chce zabít císaře
Akční cena: 119
Ušetříte: 180 Kč (60.2%)
Běžná cena s DPH: 299 Kč
 
Mamutí kniha vědy
Mamutí kniha vědy
Akční cena: 279
Ušetříte: 220 Kč (44.1%)
Běžná cena s DPH: 499 Kč
 
Hříchy panství Cavendon
Hříchy panství Cavendon
Akční cena: 119
Ušetříte: 230 Kč (65.9%)
Běžná cena s DPH: 349 Kč
 
Vražda před svatbou
Vražda před svatbou
Akční cena: 95
Ušetříte: 174 Kč (64.7%)
Běžná cena s DPH: 269 Kč
kategorie
Košík je prázdný