Volba lady Harriett

Autor Rachael Anderson
Výrobce Baronet
Vazba Pevná s přebalem lesklá
Rozměr 13.2 x 20.7 x 2.5 cm
Počet stran 248
Dostupnost Vyprodáno
Běžná cena 279 Kč
Akční cena 99 Kč
Ušetříte 180 Kč (64.5%)

Popis:

V třetí části série Tanglewood Volba lady Harriett zůstává Harriett Cavendishová po svatbě Cory a Jonathana sama na Tanglewoodu, protože tam chce vyčkat na zahájení společenské sezóny v Londýně. Z nudy ji vytrhne námořní kapitán Christopher Jamison, který přijel po návratu z války navštívit starého přítele Jonathana a netuší, že ten zatím odjel na svatební cestu.

Harriett má za úkol Christophera přijmout a vysvětlit mu, jak se věci mají. Jelikož ji Jonathan předem upozornil, že Christopher si moc neláme hlavu s gentlemanským chováním, je proti němu už předem předpojatá a marně se snaží, aby se obratem vrátil zase do Londýna. Když se jí při každém setkání s ním stane něco nepříjemného či trapného, začíná si zoufat a cítí se vůči němu méněcenná.

Kdykoli mezi nimi nastane smír, stane se brzy něco, co ji proti němu opět popudí. Věci se ještě obrátí k horšímu, když se na Tanglewood vrátí novomanželé a posléze přijedou nečekaně i kapitánovi rodiče. A Harriett se musí rozhodnout, jestli je ochotná vzít kapitána na milost i s jeho domnělými chybami, nebo se s ním úplně rozejít…

Tip
Zásnubní prsten
Zásnubní prsten
Akční cena: 139
Ušetříte: 200 Kč (59%)
Běžná cena s DPH: 339 Kč
 
Záhada zmizelého šlechtice
Záhada zmizelého šlechtice
Akční cena: 119
Ušetříte: 230 Kč (65.9%)
Běžná cena s DPH: 349 Kč
 
Víš, že nemusíš?
Víš, že nemusíš?
Akční cena: 119
Ušetříte: 220 Kč (64.9%)
Běžná cena s DPH: 339 Kč
 
Trestající smrt
Trestající smrt
Akční cena: 99
Ušetříte: 190 Kč (65.7%)
Běžná cena s DPH: 289 Kč
kategorie
Košík je prázdný