Vaříme pro kojence a batolata
222 nejlepších receptů české kuchyně | |
Autor | Olga Mengerová |
Výrobce | Ottovo nakladatelství |
Vazba | Pevná bez přebalu lesklá |
Rozměr | 19,8 x 26,5 x 1,8 cm |
Počet stran | 168 |
Dostupnost | Vyprodáno |
Běžná cena | |
Akční cena | 199 Kč |
Ušetříte | 100 Kč (33.4%) |
Popis:
Kdy a čím začít přikrmovat kojence? Jaká strava prospívá batoleti? Co přijde k chuti dětem v 7. až 9. měsíci, v jednom a dvou letech? Jaké jsou správné dávky jednotlivých živin, zásady přípravy pokrmů či základní požadavky na hygienu a vybavení kuchyně? Odpovědi na tyto otázky spolu s více než dvěma stovkami vyzkoušených receptů usnadní maminkám rozhodování, čím ve správný čas nasytit nejmladšího člena rodiny.
Kuchařská kniha zkušené specialistky na výživu je rozdělena do dvou základních oddílů věnovaných kojenecké a batolecí stravě. Nabízí návody na mléčné a nemléčné příkrmy z ovoce a zeleniny, kaše z obilovin či s ovocem a pokrmy z brambor, s masem či vejci. Recepty na polévky a hlavní pokrmy z drůbeže, ryb i masa nebo bezmasá sladká i slaná jídla doplňují oddíly věnované přílohám, salátům, moučníkům a slavnostním pokrmům. Najdete v ní také základní pravidla pro sestavení zdravého, pestrého a chutného jídelníčku včetně správného pitného režimu i rady, jak dítě zapojit do rodinného stolování.
Ottův atlas - Nekrásnejší Moravské cyklotrasy
Akční cena: 299 Kč
Ušetříte: 200 Kč (40.1%)
Běžná cena s DPH: 499 Kč
Prehistoricka zvířata - okénková knížka
Akční cena: 149 Kč
Ušetříte: 180 Kč (54.7%)
Běžná cena s DPH: 329 Kč