Útěk z pevnosti ticha

Autor Harry Sidebottom
Výrobce BBart
Vazba Pevná s přebalem lesklá
Rozměr 15,4 x 21,4 x 3,0 cm
Počet stran 288
Dostupnost Vyprodáno
Běžná cena 349 Kč
Akční cena 149 Kč
Ušetříte 200 Kč (57.3%)

Popis:

Deset hrdinů. Nedobytná pevnost. Beznadějná mise.

Úspěšný autor Harry Sidebottom se vrací s dalším samostatným příběhem ze starého Říma. Desítka římských vojáků vyráží hluboko na nepřátelské území, aby z nepřístupné horské pevnosti vysvobodila uvězněného prince Sásána. Netuší, že mezi sebou mají zrádce, který z nebezpečné mise učiní misi zcela beznadějnou. Harry Sidebottom svoji tématiku dobře zná a přichází s napínavým thrillerem, který vám nedovolí vydechnout.

Když se Marcus Aelius Valens, mladý důstojník římské císařské armády, dozví, že se stane členem malého oddílu vojáků pověřených nebezpečným úkolem v daleké Persii, ani zdaleka netuší, co všechno na něj ještě čeká. Jednotka má vysvobodit malého prince Sásána, kterého perský král uvěznil v nedobytném vězení nazývaném pevnost Ticha. Vojáci se vydávají na dlouhou pouť přes celou Mezopotámii do hor jižně od břehů Kaspického moře.

Valens se ocitá hluboko na nepřátelském území a po smrti velitele oddílu musí nastoupit na jeho místo. Valentovi muži jeden po druhém umírají nebo za záhadných okolností mizí a Valens pomalu ale jistě dospívá k závěru, že mezi sebou mají zrádce a že se jejich výprava stává sebevražednou misí. Dokáže si získat respekt svých druhů a vyvést je z nebezpečí dřív, než bude pozdě?

Tip
Zásnubní prsten
Zásnubní prsten
Akční cena: 139
Ušetříte: 200 Kč (59%)
Běžná cena s DPH: 339 Kč
 
Záhada zmizelého šlechtice
Záhada zmizelého šlechtice
Akční cena: 119
Ušetříte: 230 Kč (65.9%)
Běžná cena s DPH: 349 Kč
 
Víš, že nemusíš?
Víš, že nemusíš?
Akční cena: 119
Ušetříte: 220 Kč (64.9%)
Běžná cena s DPH: 339 Kč
 
Trestající smrt
Trestající smrt
Akční cena: 99
Ušetříte: 190 Kč (65.7%)
Běžná cena s DPH: 289 Kč
Košík je prázdný