Tropická deprese

Autor Jeff Lindsay
Výrobce BBart
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Rozměr 15,8 x 21,5 x 3,5 cm
Počet stran 288
Dostupnost Vyprodáno
Běžná cena 299 Kč
Akční cena 129 Kč
Ušetříte 170 Kč (56.9%)

Popis:

Tropickou depresi napsal Jeff Lindsay dříve než cyklus příběhů o Dexteru Morganovi. Nyní se k Billu Knightovi vrátil v sérii románů – následující se bude česky jmenovat Rudý příliv.

Policista Billy Knight, který při únosu přišel o ženu a malou dceru, se po odchodu od losangeleského sboru odstěhoval na floridský ostrov Key West. Má svůj člun a živí se jako průvodce svátečních rybářů. Zařekl se, že se do Los Angeles ani k policejní práci už nikdy nevrátí, ale jeho bývalý kolega Roscoe ho přinutí názor změnit. Požádá Billyho, aby mu pomohl najít vraha mladého černocha, který zemřel při rasových nepokojích. Vyšetřování jeho smrti prý policejní hlavouni zahrávají do autu a je třeba, aby se vyšetřování ujal někdo zkušený, ale přicházející zvenčí. Billy nejprve odmítá, o pomoci Roscoeovi začne uvažovat, až když se dozví, že mrtvý chlapec byl Roscoeův syn. Když je v hollywoodské uličce brutálně zabit i Roscoe, nasedá Knight do letadla a vydává se do Los Angeles, aby odhalil vraha, který si je tak jistý sám sebou, že se nezastaví před ničím.

„Billy,“ hlesl Ed a ve sluchátku jsem slyšel, jak se zhluboka nadechl. „Roscoe zemřel v Hollywoodu. Vypotácel se z uličky a krev z něj stříkala jako z hydrantu. Někdo mu podřízl krk břitvou, div mu neodpadla celá hlava. Měl tvoje jméno napsané v kalendáři. Letěl za tebou přes celý Státy a teď je mrtvý. Zajímá mě, co víš, Billy.“

Tip
Zásnubní prsten
Zásnubní prsten
Akční cena: 139
Ušetříte: 200 Kč (59%)
Běžná cena s DPH: 339 Kč
 
Záhada zmizelého šlechtice
Záhada zmizelého šlechtice
Akční cena: 119
Ušetříte: 230 Kč (65.9%)
Běžná cena s DPH: 349 Kč
 
Víš, že nemusíš?
Víš, že nemusíš?
Akční cena: 119
Ušetříte: 220 Kč (64.9%)
Běžná cena s DPH: 339 Kč
 
Trestající smrt
Trestající smrt
Akční cena: 99
Ušetříte: 190 Kč (65.7%)
Běžná cena s DPH: 289 Kč
Košík je prázdný