To nejlepší z drůbeže
400 tradičních i moderních receptů | |
Autor | Hana Sedláčková |
Výrobce | Ottovo nakladatelství |
Vazba | Pevná bez přebalu lesklá |
Rozměr | 21,0 x 29,0 x 1,8 cm |
Počet stran | 192 |
Dostupnost | Vyprodáno |
Běžná cena | |
Akční cena | 149 Kč |
Ušetříte | 150 Kč (50.2%) |
Popis:
Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti.
Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky receptů na polévky, hlavní pokrmy, saláty i chutné svačiny připravené z obvyklých i neobvyklých druhů drůbeže. Na kuřata, slepice, kohouty, kachny, husy jsme zvyklí, ale což takhle dopřát si pečenou perličku, kapouna na víně nebo holuba ve smetanové omáčce?
Tip