Svědectví mrtvých

Autor Val McDermidová
Výrobce BBart
Vazba Pevná s přebalem lesklá
Rozměr 15,8 x 21,4 x 3,6 cm
Počet stran 320
Dostupnost Vyprodáno
Běžná cena 349 Kč
Akční cena 149 Kč
Ušetříte 200 Kč (57.3%)

Popis:

Z původní sestavy regionálního týmu pro závažné zločiny nezůstal kámen na kameni. Carol Jordanová už není jeho šéfkou, dokonce už není ani vrchní inspektorkou. V ústraní dostavuje dům a léčí se z posttraumatické stresové poruchy. Další nenahraditelný člen týmu, tvůrce psychologických profilů Tony Hill, si ve vězení odpykává trest za vraždu. Jejich úspěšný profesní život skončil. A tak se zbylí členové týmu musejí vyrovnat jak s novým vedením, tak s novými kolegy.

Jenže na poklidné sžívání nemají čas. Na pozemku starého zrušeného kláštera je objeveno velké množství lidských ostatků. Ukáže se, že jsou to kostry dívek, které v klášteře před mnoha lety žily – dívek, které trpěly hodně špatným zacházením. Nedaleko jejich hrobů jsou ale odhalena další mrtvá těla, pochovaná poměrně nedávno. Je možné, že spolu tyto hrůzné nálezy souvisí? A jak pátrat po vrahovi nebo vrazích, když si nikdo nic nepamatuje – nebo nechce pamatovat?

Carol a Tony mají co dělat, aby je tíživá životní situace úplně nesemlela, a nový případ svých kolegů sledují spíš zpovzdálí. Tým, který trpí nekompetentním vedením, si musí pomoct sám; Paula, Stacey, Alvin a Karim jsou ale dobří vyšetřovatelé, a po úmorném přešlapování na místě se konečně pohnou dopředu.

Tip
Heidi na cestách
Heidi na cestách
Akční cena: 149
Ušetříte: 100 Kč (40.2%)
Běžná cena s DPH: 249 Kč
 
Vražda ve Vídni
Vražda ve Vídni
Akční cena: 119
Ušetříte: 210 Kč (63.8%)
Běžná cena s DPH: 329 Kč
 
Démon alkohol
Démon alkohol
Akční cena: 159
Ušetříte: 90 Kč (36.1%)
Běžná cena s DPH: 249 Kč
 
Deset let se ségrou
Deset let se ségrou
Akční cena: 95
Ušetříte: 234 Kč (71.1%)
Běžná cena s DPH: 329 Kč
Košík je prázdný