Šlechtic ze žaláře

Autor Alissa Johnson
Výrobce Baronet
Vazba Pevná s přebalem lesklá
Rozměr 25,2 x 20,7 x 17,0 cm
Počet stran 384
Dostupnost Vyprodáno
Běžná cena 299 Kč
Akční cena 89 Kč
Ušetříte 210 Kč (70.2%)

Popis:

Adelaide Wardová musí pomoci své rodině ze zoufalé finanční situace. Zachránit by je mohl její sňatek s bohatým baronem Robertem Maxwellem, který se o ni uchází. Do jejích plánů však vstupuje pohledný nevlastní bratr jejího nápadníka Connor Brice. Ten se po letech vrací z Ameriky do rodného Skotska, aby se pomstil siru Robertovi, který ho mimo jiné vyštval ze země a okradl o veškeré jmění. Má teď dostatek odhodlání i prostředků, aby ho donutil zaplatit za jeho zločinné jednání.

Connor poprvé uviděl krásnou Adelaide ve vězení, kde skončil na základě falešného obvinění sira Roberta. Tehdy tam přišla navštívit svého odsouzeného zadluženého bratra. Po propuštění na svobodu zjišťuje, že se sir Robert chce s Adelaide oženit, a napadne ho, že by se dívka mohla stát součástí jeho pomsty zločinnému bratrovi. Přitom však stále víc podléhá jejímu kouzlu.

Adelaide se do Connora zamiluje, ale nemůže uvěřit, že jeho city k ní jsou upřímné a že pro něj není jenom zbraní, která má zasáhnout sira Roberta na nejcitlivějším místě. Její vztah ke Connorovi je proto poznamenaný nedůvěrou. A Connor si zase musí vybrat, jestli je pro něj důležitější pomsta, nebo Adelaide.

Tip
Trestající smrt
Trestající smrt
Akční cena: 99
Ušetříte: 190 Kč (65.7%)
Běžná cena s DPH: 289 Kč
 
Zuzka tančí srdcem a duší
Zuzka tančí srdcem a duší
Akční cena: 69
Ušetříte: 150 Kč (68.5%)
Běžná cena s DPH: 219 Kč
 
Zábavná ŠKOLÁKOVA ENCYKLOPEDIE
Zábavná ŠKOLÁKOVA ENCYKLOPEDIE
Akční cena: 249
Ušetříte: 110 Kč (30.6%)
Běžná cena s DPH: 359 Kč
 
Co budu dnes dělat?
Co budu dnes dělat?
Akční cena: 129
Ušetříte: 120 Kč (48.2%)
Běžná cena s DPH: 249 Kč
Košík je prázdný