Hvězdy svítí z výšky

Autor Sidney Sheldon
Výrobce Alpress
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Rozměr 13,5 x 20,5 x 3,4 cm
Počet stran 360
Dostupnost Vyprodáno
Běžná cena 249 Kč
Akční cena 89 Kč
Ušetříte 160 Kč (64.3%)

Popis:

Hvězdy svítí z výšky jsou dalším dílem Sidneyho Sheldona, jehož hrdinkou je odvážná schopná žena, která ovšem rovněž oplývá dokonalou ženskostí. Sidney Sheldon je známý americký spisovatel, dramatik a scénárista. Žil a pracoval v Hollywoodu a podle jeho scénářů bylo natočeno více než dvacet celovečerních filmů.
Román vypráví příběh Lary Cameronové. Její osud nebyl lehký, ale ona se přesto vypracovala na špici. Dosáhla úspěchu v oboru, který ženám příliš nesvědčí. Je jednou z nejlepších mezi developery, dravci na poli realit. Lara vyrůstala jako sirotek, její matka zemřela při porodu a otec, zdrcený žalem ze ztráty milované ženy, dával vinu za její smrt Laře. Nikdy jí nechtěl vidět a jako miminko ji odeslal ze Skotska k příbuzným do Ameriky. Lara se brzy naučila starat sama o sebe. Po smrti jejího otce využije nečekané dědictví. Rodinný penzion se stane základem pro vybudování realitního impéria.
Stěhuje se do Chicaga a je rozhodnuta prosadit se ve světě mužů. I když narazí na mnoho problémů, je schopná je všechny překonat a stát se jednou z nejúspěšnějších podnikatelek ve Spojených státech. Vyhrála už na osudu téměř všechno – bohatství, slávu, muže, kterého miluje. Náhle je vše ohroženo tajemstvím, které má sílu ji srazit na kolena a připravit ji o všechno.

Tip
Zásnubní prsten
Zásnubní prsten
Akční cena: 139
Ušetříte: 200 Kč (59%)
Běžná cena s DPH: 339 Kč
 
Záhada zmizelého šlechtice
Záhada zmizelého šlechtice
Akční cena: 119
Ušetříte: 230 Kč (65.9%)
Běžná cena s DPH: 349 Kč
 
Víš, že nemusíš?
Víš, že nemusíš?
Akční cena: 119
Ušetříte: 220 Kč (64.9%)
Běžná cena s DPH: 339 Kč
 
Trestající smrt
Trestající smrt
Akční cena: 99
Ušetříte: 190 Kč (65.7%)
Běžná cena s DPH: 289 Kč
Košík je prázdný