Dívej se, jak zemře

Autor Anna Bagstamová
Výrobce Metafora
Vazba Pevná s přebalem lesklá
Rozměr 13,9 x 20,7 x 4,1 cm
Počet stran 400
Dostupnost Vyprodáno
Běžná cena 399 Kč
Akční cena 159 Kč
Ušetříte 240 Kč (60.2%)

Popis:

Mladá vyšetřovatelka Harriet se ze Stockholmu vrací do rodného Skane, aby se přidala k místnímu policejnímu týmu a postarala se o svého stárnoucího otce Eugena. Idylu rybářské vesničky Lerviken, kterou zná z dětství, ale rozvrátí brutální vražda.

Bohatá Laura Anderssonová je nalezena mrtvá ve stodole vlastního statku a policie je nucená napnout všechny síly, aby vypátrala psychopatického vraha. Na případ se nabalují další záhady a vyšetřovacímu týmu zoufale schází kapacita, Harriet se ale přesto v nové práci potýká s nedůvěrou své nadřízené i policejních kolegů. Pochyby o vlastních rozhodnutích, milostné trable a tíha rodinných vztahů ji navíc brání zachovat chladnou hlavu a vytvořit si od vyšetřování potřebný odstup. Kulisa ospalého Lervikenu se postupně rozpadá a Harriet se zamotává do podivného vlákna místních vztahů, na jehož konci se musí ukrývat samotný vrah. Mohl by opravdu vraždit někdo, koho zná?

Dívej se, jak zemře je první kniha nové krimi série z prostředí jižního Švédska, který představuje postavu sympaticky nedokonalé vyšetřovatelky ve stylu Bridget Jonesové. Zdánlivě jednoduchý příběh rychle nabírá obrátky a svižně spěje k šokujícímu závěru.

Tip
Zásnubní prsten
Zásnubní prsten
Akční cena: 139
Ušetříte: 200 Kč (59%)
Běžná cena s DPH: 339 Kč
 
Záhada zmizelého šlechtice
Záhada zmizelého šlechtice
Akční cena: 119
Ušetříte: 230 Kč (65.9%)
Běžná cena s DPH: 349 Kč
 
Víš, že nemusíš?
Víš, že nemusíš?
Akční cena: 119
Ušetříte: 220 Kč (64.9%)
Běžná cena s DPH: 339 Kč
 
Trestající smrt
Trestající smrt
Akční cena: 99
Ušetříte: 190 Kč (65.7%)
Běžná cena s DPH: 289 Kč
Košík je prázdný