DEUS EX - ČERNÉ SVĚTLO

Autor James Swallow
Výrobce Baronet
Vazba Pevná s přebalem lesklá
Rozměr 13,0 x 20,3 x 2,9 cm
Počet stran 320
Dostupnost Vyprodáno
Běžná cena 349 Kč
Akční cena 79 Kč
Ušetříte 270 Kč (77.4%)

Popis:

Zbrusu nový oficiální román ze série Deus Ex, popisující události mezi hrami Deus Ex: Human Revolution a novou Deus Ex: Mankind Divided.

Píše se rok 2029 a příslib nového věku lidských augmentací se zhroutil v ničivé „augokalypse“, katastrofě, rozpoutané klikou tajemných uzurpátorů moci. Miliony kyberneticky vylepšených lidí prodělaly devastující psychotický záchvat. Když se vylepšený bývalý policista a bývalý pracovník ochranky Adam Jensen po incidentu probudí v naprosto změněném světě, má ve vzpomínkách velké mezery a spoustu podezření vůči všemu a vůči všem. Snaží se proto svůj život kousek po kousku znovu poskládat v nové realitě, v níž se „augové“ stali terčem nenávisti, strachu a diskriminace.

Temné síly, které za augokalypsou stojí, se nyní znovu stahují a snaží se prostřednictvím teroru a zastrašování změnit vývoj. Aby Jensen našel odpovědi, jež hledá, a lidi, kteří zničili všechno, co znal, musí se vrátit až k popelu své minulosti, znovu kontaktovat staré spojence a riskovat všechno jen proto, aby odhalil smrtící spiknutí – je ale možné vyjít s pravdou na světlo ve světě, ovládaném tajemstvími?

Tip
Nezapomenutelné legendy
Nezapomenutelné legendy
Akční cena: 119
Ušetříte: 180 Kč (60.2%)
Běžná cena s DPH: 299 Kč
 
Na Leopardí skále
Na Leopardí skále
Akční cena: 119
Ušetříte: 210 Kč (63.8%)
Běžná cena s DPH: 329 Kč
 
Skákal pes přes oves
Skákal pes přes oves
Akční cena: 119
Ušetříte: 30 Kč (20.1%)
Běžná cena s DPH: 149 Kč
 
Veselí prvňáčci
Veselí prvňáčci
Akční cena: 69
Ušetříte: 80 Kč (53.7%)
Běžná cena s DPH: 149 Kč
Košík je prázdný