Dědictví

Autor Nicholas Shakespeare
Výrobce Kniha Zlín
Vazba Pevná s přebalem lesklá
Rozměr 13,6 x 20,7 x 3,6 cm
Počet stran 320
Dostupnost Vyprodáno
Běžná cena 299 Kč
Akční cena 59 Kč
Ušetříte 240 Kč (80.3%)

Popis:

Dědictví je moderní román, který nás zavede na dobrodružnou cestu do Turecka počátku 20. století a do současného Londýna. Jeho autorem je Nicholas Shakespeare. Ten se v románu zabývá otázkou, co se stane, když se někdo přes noc stane multimilionářem.
Andy Larkham se má dostavit na pohřeb svého oblíbeného učitele Stuarta Furnivalla, který mu kdysi řekl: „Nikdo to nemá jednoduché.“ A Andy to opravdu jednoduché nemá. Jeho snoubenka se jej chystá opustit, nemá peníze na splácení dluhů, kariéra také nikam nevede. Pracuje pro malé londýnské nakladatelství Carpe Diem. Nečekané několikamilionové dědictví však změní jeho pohled na život. Zdědil 17. 000 000 liber jen proto, že se zúčastnil pohřbu Christophera Madigana (vlastním jménem Krikor Makertich), se kterým se ani nikdy nesetkal. Madiganova dcera Jeanie, přijde pozdě a o dědictví tak přichází. Andy opouští svou práci, kupuje byt a uspořádá párty pro své přátele. Brzy však zjistí, že život nejsou jen ženy a rychlá auta a se svým nejlepším přítelem Davidem se vydává po stopách příběhu Krikora Makeriteche.
Nicholas Shakespeare je britský novinář a spisovatel. Je autorem několika románů, které byly přeloženy do 20 jazyků. Často se v nich objevuje exotika s poznáním různých částí světa: Latinská Amerika, Afrika, Tasmánie. Jako syn diplomata totiž Shakespeare strávil většinu dětství cestováním po Dálném východě a Jižní Americe. Nyní žije v Oxfordu.

Tip
Všichni jsme utkáni z hvězd
Všichni jsme utkáni z hvězd
Akční cena: 79
Ušetříte: 270 Kč (77.4%)
Běžná cena s DPH: 349 Kč
 
Karel IV. - Mystik a čaroděj
Karel IV. - Mystik a čaroděj
Akční cena: 119
Ušetříte: 160 Kč (57.3%)
Běžná cena s DPH: 279 Kč
 
Římská čest
Římská čest
Akční cena: 159
Ušetříte: 240 Kč (60.2%)
Běžná cena s DPH: 399 Kč
 
V náruči kanibala
V náruči kanibala
Akční cena: 95
Ušetříte: 234 Kč (71.1%)
Běžná cena s DPH: 329 Kč
Košík je prázdný