BEZ PRAVIDEL

Autor Lauren Weisberger
Výrobce Baronet
Vazba Pevná s přebalem lesklá
Rozměr 13,0 x 20,6 x 2,5 cm
Počet stran 400
Dostupnost Vyprodáno
Běžná cena 349 Kč
Akční cena 89 Kč
Ušetříte 260 Kč (74.5%)

Popis:

Charlotte "Charlie" Silverová je talentovaná tenistka a ve všech ohledech slušná dívka, kterou přivedl k bílému sportu a poté i na špičku mezi juniory její otec, bývalý profesionální tenista. Po prohře ve Wimbledonu a nepříjemném zranění se Charlie rozhodne přejít k novému trenérovi. Rázem se stává hvězdou kurtů a její jméno se pravidelně objevuje na předních místech sportovních stránek novin.

Smlouva s živoucí legendou Toddem Feltnerem však připomíná smlouvu s ďáblem. Todd až dosud tvrdě trénoval výhradně muže a podle toho také přistupuje ke své nové svěřenkyni. Je odhodlaný změnit její image hodné dívky - na kurtu i v soukromí - a vychovat z ní nemilosrdný a bezohledný postrach soupeřek - princeznu bojovnici. Ke splnění svých záměrů neváhá využít ani Charliina nezávazného románku s pohledným vrcholovým tenistou, Španělem Marcem Vallejem. Charlie i Marco svůj vztah zatím tají, ale je jen otázkou času, kdy se ho chopí bulvární plátky a naservírují ho veřejnosti se všemi šťavnatými podrobnostmi.

Charliin vzestup na tenisový trůn je tak provázen stále větším zájmem veřejnosti o její soukromí a hrdinka románu za to platí příliš velkou cenu - ztrácí sama sebe a řeší otázku, jak daleko lze zajít v cestě na vrchol a co může člověk obětovat v prostředí, kde nikdo nehraje podle pravidel?

Tip
Žárlivá holka
Žárlivá holka
Akční cena: 69
Ušetříte: 190 Kč (73.4%)
Běžná cena s DPH: 259 Kč
 
Příhody pejska chloupka
Příhody pejska chloupka
Akční cena: 86
Ušetříte: 53 Kč (38.1%)
Běžná cena s DPH: 139 Kč
 
Pošli svíci po řece
Pošli svíci po řece
Akční cena: 209
Ušetříte: 140 Kč (40.1%)
Běžná cena s DPH: 349 Kč
 
Manžel musí zmizet
Manžel musí zmizet
Akční cena: 119
Ušetříte: 160 Kč (57.3%)
Běžná cena s DPH: 279 Kč
Košík je prázdný